tiistai 17. huhtikuuta 2012

Makkaramakaronilaatikko

Perinteinen makaronilaatikko ei meillä yhdelle käy kaupaksi jauhelihan takia.
Niinpä tein erilaisen makaronilaatikon. 
Ohje on Hellapoliisilta, ja sitä vähän muokkailin..




500 g makaronia
vettä
suolaa
500g lenkkimakkaraa kuutioina
2 jättimäistä porkkanaa raastettuna
200 g juustoraastetta
8 dl maitoa
1 prk valkosipuli creme bonjouria
1 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
carlic pepperiä
4 munaa



Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä, valuta ja laita uunivuokaan. 
Sekoita joukkoon kuutioidut makkarat, kasvissuikaleet ja juustoraaste.
Sekoita kulhossa maito, mausteet  ja munat. 
Kaada seos uunivuokaan muiden ainesten päälle. 
Laita päälle nokareita creme bonjourista.
Kypsennä uunissa  200 asteessa noin 40 minuuttia, tai kunnes ruoka on hyytynyt.



Hyvin maistui tämä versio jauhelihaa inhoavallekin :)

1 kommentti:

  1. Tämä kuulostaa herkulliselta, pitää kokeilla. On vähän muutosta perinteiseen makaronilaatikkoon. Kiitti vinkistä:)

    VastaaPoista