maanantai 27. kesäkuuta 2011

Raparperipiirakka



Pohja: 8 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl soodaa
2 tl vanilliinisokeria
250 g voita sulatettuna

Sekoita ainekset. Ota taikinasta 1/3 erilleen.
Lisää lopputaikinaan
1 muna ja
2 dl piimää.
Levitä taikina pellille.

Täyte:
400 g maitorahkaa
2 dl sokeria
2 munaa
1 tl vanilliinisokeria
5 dl raparperinpaloja
Sekoita täytteen aineet. Levitä pohjan päälle.
Ripottele loput taikinasta täytteen pinnalle.
Paista 175 asteessa 45 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Mäkin tein yhtenä päivänä vehnäjauhotonta raparperipiirakkaa, oli ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Sara: Oli varmaan hyvää :)

    Santra: kiitos, kyllä se olikin :)

    VastaaPoista